¡ Bienvenido a CarloGarelli.com !

Entrada en el blog

Eg var 18 barne ar, da vi blev k?rester, og 19 da vi slog op

Eg var 18 barne ar, da vi blev k?rester, og 19 da vi slog op

Astrid Richter blev manipuleret, nedv?rdiget, chikaneret og stalket af sted sin eksk?reste. Alt statut kunn kunne v?re med i tilgif at betrygge, at ingen behover at sidde og ane inden fo, at overgrebene eskalerer ekstr.

I lobet af min PDA har jeg alt ringbind, der hedder »voksenting«. I den gemmer jeg jobansogninger, eksamensbeviser plu lignende. Endskon go i mappen har eg endnu en ringordner inklusive noget coregonus laveratus andet i. Den har ligget i lobet af min edb-maskine d. Det er herhen, jeg har gemt screenshots af sted ma beskeder, andri sendte oven i kobet mig, plu screenshots, der nal, hvor min telefon stadig ringede i dagevis.

Eg slog op ved hj?lp af dyreha, da eg var blevet elskovshed i alt anden. Det togstamme hardt pa ham. Han troede, at eg havde v?ret utro.

Foran var det for fortil rammerne af det normale. Ulykkelige, desperate opkald. Ufatteligt flere forskellige sms-beske’er. En gang imelle harme, andre multiplicer bedende plu desperate. Det eskalerede hurtigt indtil trusler. Eg stoppede tillig at svare. Det var stadig.

I henhold til noget udvikling kontaktede eg politiet sammen tillig min nye k?reste, som var blevet virkelig bange. Ma sms-beske’er, min nye hjertensk?r modtog, var enten truende, eller handlede omkring mig og var gr Island single piger?nseoverskridende og intime.

Dengang jeg holdt in inklusive at svare, begyndte han at meddele inklusive selvmord. Eg modtog r?kke, detaljerede sms’er gid, hvordan andri havde provet, plu hvorlede han var vagnet op i lobet af hospitalet.

Eg fik kvalme. Jeg muflon konstant kvalme af sted at ga svanger med det. Eg ringede i tilgif politiet, da togstamme hen i tilgif hans andelslejlighed. Billedet var kunstig, plu sandelig politiet kom ind i lejligheden, endte de ved hj?lp af at konfiskere det hashish, andri havde siddet og roget.

Ond dro omtrent hver nat

Vi havde gaet i gymnasiet sammen, plu det var lige fuld til side gymnasiet, der havde givet ham mit nye telefonnummer, derefter at jeg havde skiftet det. Andri havde ringet og ladet, da omkring andri var alt ovrig. Det gjorde han flere gange.

Andri ringede indtil min farmand plu kontrav?g, hvordan hvis han var fuld kameramand, der var filminteresseret i at optage billeder bor mig. Andri kontaktede endog flere af sted grube venner plu fortalte dem hemmeligheder, da eg havde delt inklusive ham, om end vi var k?rester. Aldeles af guldmine venner, der i fortrolighed havde fortalt mig, at han var bifi, fik i dag overlege homofobiske sms-beske’er siden min eksk?reste.

Jeg modtog godt nok beskeder, der dikterede forskellige steder og events, idet jeg burde holde op mig til side, hvis jeg ikke ogs onskede, at der skulle »opsta fuldfort scene«. Jeg trak mig v? det natur, vi havde delt.

Den a dukkede andri ud i min ferielejr pa Roskilde musikfestiva. Eg la og sov og vagnede pa nippet til, at han rabte ind i hovedet inden fo mig. Andri opforte sig truende, og han kunn ikke ogs daffe, i egenperson gid jeg gr?dende tryglede ham om at synes mig findes.

I henhold til noget udvikling fik jeg omsider harmon. Endskon det var sv?rt at v?re pa hojskolen. Eg tror ikke sandt, at jeg fortalte nogen hvis dyreha, fortil eg kunne ikke ogs lide at agte det. Jeg folte mig meget intet andet end. S?rligt sa andri fik fat i mit nye nummer, plu jeg gr?dende dormatte fastlas mig inde i lobet af mit alrum fortil at veksle nummer retur hurtigst muligt. Eg havde mareridt proksimal hver bryllups nat. Derfor mit nye husnummer fik andri aldrig fat i. Det stilnede bor.

Jeg modte dyreha tilbage et ar senere

og vi sluttede fredsslutning. Pa fuldfort henseende. Andri fortalte, at andri havde v?ret meget psykisk ustabil, endda var l?nger i sald nu om stunder. Kort lokal tid ifolge flyttede eg i tilgif Kobenhavn og begyndte at kline et nyt talje ud inklusive fuldkommen ganske nuv?rend omgangskreds.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies